Civas-opleidingen

Bijles volgen bij StudentsPlus

Om bijles wiskunde te krijgen van een student, kun je je heel eenvoudig aanmelden via de website van StudentsPlus. Hier kan een gratis account worden aangemaakt, waarbij je al je wensen en voorkeuren kunt aangeven. Zodra de online inschrijving is afgerond, gaat StudentsPlus op zoek naar een geschikte bijlesgever. Het is belangrijk dat er een goede klik ontstaat tussen de bijlesgever wiskunde en de leerling, zodat de beste resultaten te behalen zijn. Een leerling zal een stuk gemotiveerder zijn om tijd en aandacht te geven aan de bijles wiskunde, waardoor de bijlessen werkelijk effectief zijn. Indien er geen klik blijkt te zijn, dan wordt er direct gezocht naar een nieuwe bijlesgever. Je hoeft dus zeker niet te schromen om aan te geven, dat het niet geheel klikt.

Bijles in Amsterdam

Ben je woonachtig in Amsterdam en op zoek naar bijles voor het schoolvak wiskunde? Dan kun je ook terecht bij StudentsPlus. Hier melden zich bijlesgevers vanuit het gehele land zich aan, waardoor er altijd wel een geschikte kandidaat in de eigen omgeving te vinden is.  Voor bijles in Amsterdam meld je je eenvoudig aan via de website, waarna direct wordt gezocht naar een bijlesgever uit deze stad. Zeker als je dit aangeeft als voorkeur, wordt dit meegenomen in de zoektocht. Zo hoef je je geen zorgen te maken over reistijd en aanvullende kosten. Er zijn genoeg bijlesgevers te vinden die in Amsterdam of directe omgeving woonachtig zijn en graag bijles in wiskunde willen geven aan jouw kind. De focus ligt op het verbeteren van de kennis en vaardigheden in dit schoolvak, zodat er betere cijfers behaald kunnen worden.

Tarieven voor bijles wiskunde

Voor bijles wiskunde betaal je bij StudentsPlus all-in tarieven. Deze variëren tussen € 19,00 en € 28,00 per uur, afhankelijk van het aantal uur dat wordt afgenomen. Er zijn verschillende pakketten waaruit gekozen kan worden, zodat direct duidelijk is hoeveel uur beschikbaar is. Ook zul je geen aanvullende kosten maken, zelfs niet voor reistijd. Hiervoor kan vrijwillig een vergoeding worden geboden, indien dit wenselijk is. Voor deze tarieven krijgt je kind toegang tot de online leeromgeving en kunnen diverse oefenopdrachten worden gevolgd. Ook buiten de wiskunde bijlessen kan zo worden geoefend met wiskunde, waardoor de resultaten worden verbeterd. Een prima deal volgens Studie Punt!

Terug naar Overige