Civas-opleidingen

Universiteit van Leiden

Een bijzonder feit aan de Universiteit van Leiden is dat het de allereerste van Nederland was en daarmee dus de oudste Universiteit in ons land is. Er worden hier veel pijlen gericht op het gebied van onderzoek en tevens wordt er samengewerkt met vergelijkbare vooraanstaande instanties in de rest van de wereld. Dit is gelijk een van de redenen dat deze instelling een goede naam heeft over de hele wereld.

Universiteit van Rotterdam

In verschillende lijsten behoort deze Universiteit tot de beste honderd ter wereld. Aan te voeren redenen hiervoor zijn de combinatie van praktijk en cursussen die naadloos op elkaar aan lijken te sluiten. Daarom is dit ook in andere gebieden zeker niet onopgemerkt gebleven. Op het gebied van rechten is dit een van de beste plaatsen om te studeren in Nederland.

Universiteit van Maastricht

Zoals iedere universiteit uitblinkt in bepaalde studies doet die van Maastricht dat ook. Qua economie en business is dit een goede plek om een studie te volgen voor iedereen die een baan in deze vakken nastreeft. Met de programma´s die er worden aangeboden wordt iedereen optimaal klaargestoomd voor het echte werk.

Universiteit van Groningen

Dit is een universiteit met een goede staat van dienst die reeds in de 17e eeuw werd opgericht. Sindsdien heeft het instituut gebouwd aan een uiterst goede naam. Deze plek staat erom bekend dat het een zeer geschikte plaats is om een opleiding te volgen voor diegenen die een liefde hebben voor het opdoen van zoveel mogelijk kennis.

Terug naar Studeertips
Nieuws Kortingen Recepten Financiën Studentensites Boeken & Tijdschriften Sport Studeren in het buitenland Bijbanen Uit huis op kamers