Civas-opleidingen

Dompel je onder in de Studenten Cultuur

We bieden je een veelzijdig scala aan onderwerpen die betrekking hebben op de aspecten van je leven buiten de collegezaal. Denk aan interessante blogs over uitgaan, eten en drinken, vakanties, sportactiviteiten, mode, evenementen, huisvesting, en nog veel meer.

Feesten en Uitgaan

Of je nu inspiratie zoekt voor themafeestjes of een lijst met de beste studentenbars en -clubs, wij hebben de informatie om je op weg te helpen. We bespreken ook veilig uitgaan, voor een zorgeloze en leuke tijd.

Heerlijke Voeding en Drankjes

Ontdek eenvoudige en budgetvriendelijke recepten, keukenessentials voor studenten en de beste koffietentjes en eetgelegenheden in jouw stad. Ook voor vegetarische en veganistische opties en tips over gezond eten ben je bij ons aan het juiste adres.

Verrassende Vakanties en Reizen

Bij Studie-Punt.nl vind je tips voor de beste goedkope vakantiebestemmingen voor studenten, hoe je optimaal kunt genieten van je zomervakantie en informatie over studeren in het buitenland om je horizon te verbreden.

Verrijkende Sportactiviteiten en Sociale Clubs

Leer meer over verschillende sporten en clubs op en rond de campus, waarmee je zowel je sociale kring kunt uitbreiden als zelfzorg en welzijn kunt stimuleren.

Modetrends en Beauty Tips

Blijf op de hoogte van de laatste mode- en schoonheidstrends, en krijg tips over het vinden van betaalbare en stijlvolle kleding die perfect aansluit bij het studentenleven.

Evenementen en Festivals

Van muziekfestivals en culturele evenementen tot academische conferenties en carrièrebeurzen, wij zorgen dat je op de hoogte bent van alle boeiende en belangrijke evenementen die je niet wilt missen.

Comfortabele Huisvesting en Woonomgeving

In onze blogs krijg je tips over het vinden van de perfecte studentenwoning, hoe je met huisgenoten omgaat, en het creëren van een gezellige en stimulerende thuisomgeving.

Een Complete Gids voor het Studentenleven

Studie-Punt.nl is er om je een allround beeld van het studentenleven te geven. Jouw persoonlijke groei en welzijn zijn belangrijk voor ons, en we streven ernaar om je de kennis en informatie te geven die nodig is om het meeste uit je studententijd te halen.

Bruiswatermachine op je studentenwerkplek 17-08 Bruiswater is een populaire keuze geworden op werkplekken, waaronder studentenjobs, en het aanschaffen van een bruiswatermachine komt met tal van voordelen. Financieel gezien is het een verstandige zet. Als je de kosten op lange termijn bekijkt, ...
Wielrennen voor Studenten: Hoe Stap je op de Fiets? 01-07 In de schaduw van de campus- en studieleven, wacht er een scala aan activiteiten voor studenten. Eén daarvan is de opwindende wereld van wielrennen. Waarom niet een beetje adrenaline toevoegen aan je routine met een spoedcursus student-wie...
Beer Pong 29-06 Of je nu een student bent die op zoek is naar een nieuw spel om je huisfeestje op te fleuren, of je zoekt gewoon wat plezier en gezelligheid met vrienden, het drankspel Beer Pong kan hét antwoord zijn! In deze gids brengen we je alles bij ...
Hasj en weed onder studenten 10-12 Hasj en weed (wiet) worden gemaakt van de hennepplant. De Latijnse naam voor die plant is Cannabis Sativa. Cannabis is de verzamelnaam voor alle soorten hasj en weed. Door de bloemtoppen van de vrouwelijke hennepplant te drogen en te verkruimelen...
Nieuws Kortingen Recepten Financiën Studentensites Boeken & Tijdschriften Sport Studeren in het buitenland Bijbanen Uit huis op kamers