Civas-opleidingen

Microsoft training

Microsoft is een van de beste softwarebedrijven ter wereld en de trainingsprogramma's van Microsoft behoren tot de beste. De Microsoft training zoals die van master it is erg waardevol. Dit kan een goede optie voor je zijn als je meer wilt weten over programmeertalen zoals JavaScript. Microsoft heeft ook verschillende andere cursussen die studenten helpen aan de slag te gaan met hun carrière als webontwikkelaar of ontwerper.

Software engineering

Software Engineering is het proces van het ontwerpen, implementeren en onderhouden van software systemen. Het is een zeer technisch gebied dat veel hard werk en inspanning vereist. Er is veel vraag naar software ingenieurs omdat ze verantwoordelijk zijn voor het maken van allerlei soorten applicaties die worden gebruikt door bedrijven, organisaties en individuen. Als je geïnteresseerd bent in deze training, dan is inschrijven voor een online cursus software engineering zeker een goede zet voor je. De training zal je voorzien van alle nodige vaardigheden die nodig zijn om succesvol te worden in deze baan.

Kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie (AI) is een gebied van de informatica dat zich toelegt op het maken van machines die taken kunnen uitvoeren waarvoor normaal gesproken menselijke intelligentie nodig is. AI is gebruikt in veel verschillende gebieden en industrieën, zoals financiën, productie, gezondheidszorg, onderwijs en meer. AI staat ook bekend als machine learning omdat het leert van ervaring en gegevens in plaats van door mensen te worden geprogrammeerd.

Data wetenschap

Data wetenschap is een snelgroeiend veld dat een breed scala aan rollen en verantwoordelijkheden omvat. Je baan als datawetenschapper hangt af van de grootte en reikwijdte van je werkgever, maar meestal zul je worden belast met het verzamelen, analyseren en interpreteren van gegevens. Je moet sterke programmeervaardigheden hebben in Python of R, wat populaire opties zijn voor beginners. Op deze manier kun je programmatisch grote gegevenssets manipuleren. Als je meer geïnteresseerd bent in beheer dan in coderen, dan is het misschien gemakkelijker om deze talen vanaf het begin te leren gebruiken.

Terug naar Studeertips